Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehetett ez? (Nagyon undoritó)

Mi lehetett ez? (Nagyon undoritó)

Figyelt kérdés

Ma pár órája éreztem, hogy szellentenem kell és hát kijött, aminek ki kellett. Aztán most nem rég elmentem wc-re és láttam, hogy az alsóneműmön egy barna, nedves folt van...Először azt hittem, talán vér, mert délután székrekedésem volt és olyankor néha előfordul, hogy egy picit vérzik a végbelem..De csak egy nagyon picit, annyira, hogy kitöröm magam és el is múlik..De azért megijedtem, hogy most lehet, annyira vérzett, hogy ilyen sok kifolyt, hogy még a fehérneműm is olyan lett, szóval közelebb tartottam az orromhoz, hogy megszagoljam, tényleg vér-e vagy mi az és éreztem, hogy ilyen fura szagú, olyasmi volt, mint a cukorbeteg emberek szájának a szaga, az az acetonhoz hasonló szag. Ja és nem tudom, lehetett-e valami köze hozzá, de tegnap egész nap meg ma délelőtt is görcsölt a hasam, ma a köldökömtől picit balra, tegnap meg valahogy a derekamnál, csak belülről, a gyomromon.

Eléggé megijedtem és neten próbáltam keresgélni, hogy ez a fura szagú, hig széklet szerűség, ami a fehérneműmön maradt, milyen betegségre utalhat, de nem nagyon találtam semmit...Szóval most eléggé parázok. Szerintetek mi lehetett ez?..

2015. nov. 27. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Orvos!
2015. nov. 27. 21:48
 2/3 Kitty Tailor válasza:

Szia!

Ugyan nem tudom a választ, de lécci menj el orvoshoz, mert ez ahogy olvastam tényleg elég parásan hangzik. Lehet hogy ciki meg undi,de inkább érezd magad kellemetlenül, mint hogy súlyos bajod legyen és a leírtak alapján közel sem megfázás kaliberű a dolog. Előre is sok sikert és kitartást na meg jobbulást. Az Úr áldjon kedves kérdező!

Üdv Egy aggódó lány.

2015. nov. 28. 01:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is el akarok menni, mert nagyon megijedtem :/
2015. nov. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!