Ti mikor tudtátok meg, hogy a tojás a tyúk seg.. Jön ki? Azóta nem eszek! Szerintetek lehet bajom hogy régen ettem, de akkor még nem tudtam!
Remélem csak trollkodsz.
Ennyire sötét ember nem létezik. Amerikai vagy?
A méz meg a méhek nyálának segítségével jön létre, a tej a tehén tőgyéből jön (már ahol nem teljesen kihagyják), a vizet amit iszol azt tisztították, ergo ha pesten laksz, a Dunából iszol, ahova beleengedik a szennyvizet, utána persze tisztítják.
Ennyi erővel levegőt se vegyél, tömegben, mert más emberek bacijait is beszívhatod.
Gondolom, strandra se jársz, tóban sem fürdesz, bár ahogy már írták, a puszta levegővétel is gond...
Parasztcsaládból származom, előbb tudtam a dolgot, mint ahogy vissza tudok emlékezni... Nem zavar a dolog :) Ma is ettem 8 tojást (extra nagyokat, amekkora boltban nem is kapható), jó cucc.
Gyerekkoromba, falun laktam, láttam, ez természetes volt. Mosd meg óvatosan, kizárolag feltörés előtt, ha eszel.
Száraztészta is tojás és lisztből készül, na meg a nokedli is.
Megsúgom nem a tojásba halunk bele.
Fini torták piskótája jobb helyeken tojásból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!