Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti mikor tudtátok meg, hogy a...

Ti mikor tudtátok meg, hogy a tojás a tyúk seg.. Jön ki? Azóta nem eszek! Szerintetek lehet bajom hogy régen ettem, de akkor még nem tudtam!

Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Remélem csak trollkodsz.

Ennyire sötét ember nem létezik. Amerikai vagy?

2015. nov. 27. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád, hogy te honnan jöttél ki, tükörbe se néznél többet.
2015. nov. 27. 21:17
 3/6 MGéza válasza:
100%
Atyaég! És azt tudod, hogy a kolbászt a disznó saját beleibe töltik? Azt se egyél akkor! Egyébként a tojás nem más, mint egy meg nem termékenyített petesejt! Úgy egyébként meg azt a részét, ami a tyúk hátsó részével érintkezik, nem eszed meg! Úgyhogy az aggodalmad totál értelmetlen.
2015. nov. 27. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A méz meg a méhek nyálának segítségével jön létre, a tej a tehén tőgyéből jön (már ahol nem teljesen kihagyják), a vizet amit iszol azt tisztították, ergo ha pesten laksz, a Dunából iszol, ahova beleengedik a szennyvizet, utána persze tisztítják.

Ennyi erővel levegőt se vegyél, tömegben, mert más emberek bacijait is beszívhatod.

2015. nov. 27. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, strandra se jársz, tóban sem fürdesz, bár ahogy már írták, a puszta levegővétel is gond...

Parasztcsaládból származom, előbb tudtam a dolgot, mint ahogy vissza tudok emlékezni... Nem zavar a dolog :) Ma is ettem 8 tojást (extra nagyokat, amekkora boltban nem is kapható), jó cucc.

2015. nov. 27. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromba, falun laktam, láttam, ez természetes volt. Mosd meg óvatosan, kizárolag feltörés előtt, ha eszel.

Száraztészta is tojás és lisztből készül, na meg a nokedli is.

Megsúgom nem a tojásba halunk bele.

Fini torták piskótája jobb helyeken tojásból van.

2015. nov. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!