Mitől nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Már 1-2 hete valahogy nem bírok enni. Elhatároztam, hogy fogyózni fogok, de nem így terveztem, hogy egy nap egy szendvicset se bírok majd megenni. Valahogy nem kívánok semmit, pedig nemrég olyan jó étvágyam volt. Tény hogy mostanában nagyon sokat idegeskedek a gyomorszájam is szokott fájni (valamikor ég vagy görcsöl) és mikor büfögnöm kell az is olyan rossz mintha feljönne vele valami.. Mondtam a körzetinek és azt mondta, hogy lehet refluxom van vagy a sok idegeskedés, ha nem múlna el menjek vissza. Érdekelne a ti véleményetek hátha volt valakinek hasonló baja. Eléggé megvagyok ijedve hogy valami komoly :( Gyomorfájás,étvágytalanság más tünetem igazából nincs. Szerintetek mi lehet?2015. nov. 25. 17:09
1/1 anonim válasza:
Egyél magne B6-ot. Az minden tünetedre jó, talán az étvágyad is megjön tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!