Ha 6 és fél éves kislányom 28 kg (122 cm) mit kell tennem?
Figyelt kérdés
orvos?
diéta?
semmit?
2015. nov. 12. 18:45
1/5 anonim válasza:
...Miért sok egy 6 évesnek a 28 kg?
2/5 anonim válasza:
Add meg neki a lehetőséget, hogy sokat tudjon mozogni, futkározni.
3/5 anonim válasza:
Ennyiből mégis mit mondjunk?
Orvos mit mond? Hogyan táplálkozik? Mennyit mozog a gyerek?
Nulla infóból elég nehéz kisakkozni a választ, nem vagyunk látnokok.
4/5 Kakaoscsiga02 válasza:
Öcsém 10éves és 30kg
Rendszeresen fut kondizik magatol (persze nem gepeken es profin, csak sulyzo stb) es imadja az edessegeket. Szerintem normalis.
5/5 anonim válasza:
Az elso valaszolonak igen az sok! en 12 vagyok es 30.... na szerintem ne engedj neki csokit enni! inkabb tomjed bele a gyumiket... ne hagyd nassolni. Uzsira is csak barnakenyeres szendvicset rakj be neki zoldsegekkel plusz gyumolcsot. Egy nap ne egyen sokszor, inkabb kevesebbszer, de ne ehezzen, mindig legyen vmi egeszseges nasija....(repa, karalabe...) es vegul irasd be valami sportra. Pl uszasra, atletikara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!