Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez a lány anorexiás (vagy mi...

Ez a lány anorexiás (vagy mi baja van? ), aki ezt a blogot vezeti?

Figyelt kérdés
[link]

2015. nov. 9. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es!

AD 1: Mi baja lesz valakinek a "kemény rock"-tól? Az különben is felosztható ám kismillió műfajra.

AD 2: Szerintem neked fogalmad sincs róla, mi az a sátánizmus.

2015. dec. 22. 15:43
 12/16 anonim válasza:

Volt pár sátánista jellegű kép, például a kos feje sátánista jellegű szimbólum. Sajnos... És volt néhány egyéb zűrzavaros, beteges kép is.

De ne vedd ezt rossz néven, semmit sem bántásként írtam, ez az én véleményem. Elvégre is azért írtál ki kérdést, hogy tanácsokat kapj, megosztják veled mások is a véleményüket.

És igen, a kemény rocknak is van ezernyi műfaja, de eleve a rock okkult (Isten ellenes). Akár laza, akár kemény. Én nagyon szerettem hallgatni, de lemondtam róla, és az egyéb dolgokról, és inkább Istenhez fordultam. Így kezdett változni az életem. És most jön a lenézés, hogy már megint egy hívő, vagy mit tudom én... de tényleg csak segíteni akarok!

2015. dec. 22. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:

"Eleve a rock okkult."

Bődületes baromság.

Látom, jól átmosta az agyadat valami keresztény szekta. Butításban hatékonyabbak, mint a kannásbor meg a szipuzás együttvéve.

Egyébként ha nagyon akarnék, írhatnék egy baromi hosszú listát a te istenhited nevében elkövetett számtalan disznóságról. Két okból nem teszem, egyrészt nem óhajtok offolni, másrészt felesleges lenne, úgysem jutna el a beszűkült tudatodig.

2015. dec. 22. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Már miért lenne a rock okkult?
2015. dec. 22. 21:05
 15/16 anonim válasza:

Sosem figyelted, milyen hatással van rád? Már ez is bizonyítja.

Egyébként rendben, akkor győzzön az igazság. Engem mocskolhatsz, nem bánom, de

1)szektát sosem láttam még, a hideg ráz tőlük

2) ha én nem tetszem, ne blamáld az Istent! Ő az egyetlen, aki tud segíteni azon a lányon, szerinted én hogy jutottam ki ebből a slamasztikából?

Sajnálom, hogy ennyire nincs hited. Remélem, egyszer rájössz, hogy mi az.

2015. dec. 23. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:

A te magánügyed, hogy miben hiszel. Engem nem zavarna egy percig sem, ha nem állítottál volna ekkora hülyeséget a rockról. Ez hozott ki a sodromból, na meg a hittérítő duma, amitől mindig a falra mászom.

Van hitem, képzeld, neopogány nézeteket vallok, mégsem szoktam ezzel hencegni meg másokat győzködni az "egy igaz útról", mert mi vagyunk ennyire intelligensek.

2015. dec. 24. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!