Hova tűnik belőlem a kaja?
az anyagcseréd gyors
és van ilyen
amúgy mi lenne ha nem szemét gabonapelyhet ennél, hanem tápláló cuccot és akkor nem kéne annyit, na meg a pizza se a legmegfelelőbb meg a többi se amit írtál
inkább egy jó marhapörkölt nokedlivel
rakott krumpli
gazdag húsleves
főtt tészták
nem minőségi a táplálkozásod, az a baj
mennyi idős vagy?
18 éves koromig ugyanez voltam
most hogy töltöm a 19et kezdenek meglátszódni rajtam:S
Nem mondom, hogy egészséges vagy, de szerencsés egyelőre !
Én is pont azt teszem amit te : amikor megkivánok valamit be a számba , nem érdekel a kalória vagy a savassága az ételnek, egyszerűen azt fogyasztom, ami jólesik
És veled ellentétben én jelenleg alacsonyabb vagyok és dundibb is, mint te, de nem aggaszt. Sportoltam és újra nekifogok kezdeni s bárhogy is alakuljon a dolog, engem többé senki sem bolondit, mi a jó abba ha valaki reggeltől estig fekete kenyeren, leveleken és csirkehúson él ? Na köszönöm, én ennél jobban szeretem magamat :-D
Jah, és lány vagyok, tehát ha én igy élek és eszek akkor csak azt tudom mondani, hogy te se aggódj, főleg ha nincs súlyproblémád ! A sors kegyelmez neked, ennyi !!
És nekem is, mivel szabad elmém van és nem pánikolok be, hogy ' jajj, valyon ebbe a müzliszeletbe 100-nál több kalória volt ? o.O '
Egyél és szórakozz !
nem akarlak megijeszteni de csekkold le, hogy nem vagy e ......undorito lesz...sorry, ferges. Ez komoly.
Amugy meg iszonyuan irigyellek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!