Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Híztam, vagy inkább izmosodtam...

Híztam, vagy inkább izmosodtam? Vagy ne adj Isten vizenyős vagyok?

Figyelt kérdés
Már lassan 2-éve fogyókúrázok,és cukrot és a fehér lisztet teljesen száműztem a táplálkozásomból. Sikerült is lefogynom közel 2-év alatt 60-kilót. De most ha rá állok a mérlegre idegbeteg leszek,mert van hogy majdnem 20-kilóval többet mutat,például ha sok vizet iszok. De amikor kipisilem a vizet akkor is 10-kiló "hízást" gyarapodást mutat a mérleg. De a hízást a ruháim,és a derék öveim megcáfolják,mivel még mindig könnyedén beléjük bújok. Pulóverból már XL-es is jó,és nem kell XXXL-es. A foglakozások személyi és vagyonőr,és rengeteget gyalogolok naponta,vagy minimum 20-kilométer naponta,és enni sem eszek sokat,és a diétát is tartom. Most akkor lehet hogy izomra szedtem fel? Mert elég erős lábaim vannak,és a karom sem annyira vékony.Én arra is gondoltam,hogy a víz pang bennem,mert volt vagy 2-éve mikor 245-ös vérnyomással és bedagadt lábakkal vittel a Mentő,és vagy közel 20-liter vizet hajtottak ki belőlem. Akkor lehet hogy vizenyő? 3-féle vízhajtót szedek,és sokszor érzem hogy alig birok pisilni,erőlködök mostanában gyakran a WC-pisilés közben. 2004.November.30-án a Szent István Kórház Urológián távozó képes vesekövet mutatott ki az ultrahang,amire az Orvos elmondta hogy elzárhatja a vese utat,és ettől lehet vizenyő.A párom panaszkodik hogy éjszakánként nem csak horkolok,de sokszor hörgök is. 2013-ban amikor 60-kilóval voltam több,akkor a Budapesti Honvéd Kórházban (ÁEK) Alvási Aphnoét diagnosztizáltak. A Szent Imre Kórházban nézték a vese funkciót,de kórosat nem állapítottak meg és azt mondták hogy jól működik a mindkét vesém. Ez idén volt. Akkor lehet hogy talán Urológiai eset? Vesekő? Vagy vizenyő? Vagy izmosodtam,és nem híztam. Minden normális és értelmes választ előre is megköszönök.

#elhízás #vagy izmosodtam?
2015. okt. 21. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
A magas vérnyomásosak horkolnak, de 3 fajta vízható? újra kivizsgálást igényelne, valaminek a működése akadozik!
2015. okt. 21. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár kiló ingadozás normális, 10-20kg nem éppen. Izmot se ennyire könnyű azért felszedni.

Én a helyedben megkérdeznék egy dokit, akár egy újat is.

2015. okt. 21. 20:05
 3/3 tollbogre válasza:
Szerintem vizenyős vagy.
2015. okt. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!