Van itt olyan anorex, aki úgy rendesen csinálja a dolgokat?
Figyelt kérdés
azaz napi 100-200 kcalozik, torna, tanulás stb.2010. márc. 12. 23:06
2/8 anonim válasza:
Én az voltam, de be kellett látnom, hogy vagy megvárom, míg felborul a keringésem, megáll a szívem, vagy megpróbálok meggyógyulni, túllépni magamon és a gondjaimon. Örülök, hogy így döntöttem. Egyetemre járok, sok tervem van, egy élet is kevés lenne megvalósítani őket.
3/8 anonim válasza:
Én voltam az,11 évesen.Pszichiáterhez jártam,aki aztán kórházba utalt egy hónapig.Most 14 vagyok,szerencsére meggyógyultam.
4/8 anonim válasza:
én ednos vagyok..egy éve anorexiás voltam,utána júliusban szép lassan bulimiás lettem..azóta minden nap hánytatom magam,még ha csak egy almát eszek is..
röviden ennyi.
15L
5/8 anonim válasza:
Én anorexiás voltam, bulémiás lettem és most megint jön vissza az anorexia...
16/L
6/8 anonim válasza:
nyugtassatok meg, hogy jártok kezelésre.
7/8 anonim válasza:
Csajok,miért csináljátok???
teesék enni,és utána nem a wc-re rohanni,tönkreteszitek magatokat
ha kell menjetek orvoshoz
szüleitek mit tesznek??? hagyják ezt???
8/8 anonim válasza:
A "szépülni vágyó" bulémiás lányoknak!
Készüljetek fel arra, hogy a gyomorban lévő sav miatt szép lassan elbúcsúzhattok az ép nyálkahártyátoktól és a fogzománcotoktól. Barátnőm a két metszőfogán már nincs...ez után hagyta abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!