Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy suli óta...

Miért van az, hogy suli óta alig van étvágyam?

Figyelt kérdés

Új helyre kerültem, előtte eléggé stresszeltem, hisz nem ismertem ott senkit.Suli előtt pár nappal már elkezdődött, ez hogy nem bírok enni, nincs étvágyam.De nem fájt a gyomrom, meg semmi.Azt hittem idővel elmúlik.Hát sikerült beilleszkednem a suliba, de még mindig nem bírok enni, suliba alig eszem egy pár falatot, itthon ha haza értem általában eszek némi főtt kaját, pár napja még jégkrémet is ettem, aztán vacsira már nem nagyon bírok.

Ez a változás viselt ennyire meg? Vagy keressek fel orvost? Gondoltam anorexiára, de sosem tartottam magam kövérnek.

2015. szept. 5. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez anorexia lenne
2015. szept. 5. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Mióta suli van én se eszek szinte semmit napközbe.Reggel kv meg edetleg 1 hell és 10-11körül esetleg 1 szendvics.Utána csak vacsi.
2015. szept. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!