Tipp, hogy nagyon étvágytalan, sovány gyereknek (10 éves) mit lehetne adni, hogy megjöjjön az étvágya? Béres cseppet próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 13:37
1/9 anonim válasza:
En inkabb azt mondom h a csepp melle vmilyen praktikat kellene bevonni pl diszes kreativ kajak. Pl ha rizst keszitesz, akkor talalhatod kreativan, akarcsak a krumplipuret, de akar egy szendvicset is. Nyilvan ez csak kiegeszites, beres v magne b6 melle.
2/9 anonim válasza:
Főzz olyat amit szívesen megeszik. Nálunk a csapatban van egy 10 éves kislány szintén alig eszik, pl mondták a szülei, hogy a csirkemellet sem szereti. De szereti, csak az anyja pocsékul főz és nem meri neki megmondani.
3/9 anonim válasza:
Igen, egy jó szakács csodákat képes művelni.
Anno engem az apám olyanokkal akart tömni, amit egy zebrának nem adnák oda ma.
4/9 A kérdező kommentje:
Persze, olyan ételeket főzök amiket szeret. Sőt! Neki külön is főzök, csak egyen :-)
2015. szept. 1. 13:54
6/9 anonim válasza:
Azzal teszed a legjobbat, ha elfogadod ilyennek.Persze főzheted a kedvencét, de nem garancia hogy bármitől jobb étvágya lesz.Étvágyjavítókkal tömni is felesleges.Velem is ezt csinálták, étvágytalan voltam, de amúgy egészséges, viszont az állandó ajnározással csak még jobban elvették az evéstől a kedvem.Nincs gyerek, aki szándékosan éhenhalna.Ne görcsölj ezen.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából eddig azt mondtam, hogy nem is sovány annyira, amikor kaptam a nagyszülőktől a megjegyzéseket. Izmos és szálkás volt. Most viszont sokat nyúlt és elég soványka, de azért nem aggódom és gyógyszereket nem is adnék, max valami gyógynövényes szert.
2015. szept. 1. 14:25
8/9 anonim válasza:
Mozogjon sokat friss levegőn és adj neki színes dolgokat, én feldíszítettem az ételeket, pl egy sima májkrémből csináltam macskás alakot zöldfélékkel díszítve, így még a legegyszerűbb ételeket is megette a rossz étvágyú fiam.
9/9 anonim válasza:
Gondolom, tini korú vagy afelé, azért sovány, mert hirtelen nő a magassága.D vitamin és kalcium tartalmú étrend kiegészítők és elsősorban fehérje tartalmú ételek lennének legfontosabbak, hogy az izmai, csontjai jól bírják a gyors növést, de ez átmeneti állapot, majd széltében is "nőni" fog, ha annak lesz ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!