Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mire gyanakodjak hogy hízok?

Mire gyanakodjak hogy hízok?

Figyelt kérdés
általában 48-50kg vagyok 24éves mindig figyeltem a táplálkozásomra sportra,most olyan munkakörben dolgozom hogy ülőmunka de reggeltől estig rengeteget kávézok és eszem a csokit és nem is kivánok mást ha eszem valamit olyan mintha nem is ettem volna semmit nem tudom mitől lehet...csak hétvégén tudnék sportolni de akkor már semmi szellemi és testi energiám nincs
2015. aug. 26. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:

no mozgás + csoki + semmi más kaja

Akkor most tulajdonképpen min is csodálkozol?

2015. aug. 26. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ülőmunka, csoki, kevés mozgás.. Hát ezért, meg is válaszoltad.

A csoki tele van szénhidráttal, ha mellőznéd, lehet tudnál enni értelmes ételt is. Azt viszont nem értem, hogy olyan, mintha nem is ettél volna semmit.. Elegendő adag mellett az ember úgy érzi, hogy jól van lakva. Pont a csoki az, amiből ha sokat eszik, akkor még hányinger is jelentkezhet.

2015. aug. 26. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
elég nyílvánvaló
2015. aug. 26. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
csoki kv oké hízás... de nem birok mást enni ha eszek meg még többet ennék mert ugy érzem hogy semmi nincs a hasamba :O most a táplálkozással lehet baj vagy valami vitamin hiányom lehet?
2015. aug. 26. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne boltban vegyél csokit, hanem csinálj otthon magadnak, és azt vidd a munkahelyedre is. Ha nem a sok szart eszed, az emésztésed visszaáll a normál kerékvágásba.
2015. aug. 26. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
És keresd meg az alsó hasizomzatod és azt tarts karban, ez felelős a szervezet zsírégető mechanizmusáért.
2015. aug. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!