Miért nem vagyok éhes egész nap, ha iszok egy kávét?
Figyelt kérdés
Nem sűrűn iszok, de, ha reggel iszok egyet, akkor egész nap nem eszek, csak este.
Ma is ittam 11-kor egyet és 1 szelet kenyeret ettem eddig, azt is nagy duzzogva. Most sem vagyok éhes, érzem pedig, hogy üres a gyomrom, de nem kívánom a kaját.
Kávéztam, mert későn aludtam el és alig aludtam.
Ez szerintem nem normális, más, akit ismerek és kávézik, ugyan úgy eszik egész nap kávéval, mint nélküle. Persze az első korty után mennem kell Wc-re. Szóval éhes nem vagyok egész nap, csak estére. Miért? 19F
2015. aug. 22. 15:35
1/6 anonim válasza:
a kávé büdösíti a szájat én nem innék. Amúgy biztos azért mert a meleg eltelíti a gyomrod.
2/6 anonim válasza:
De jó neked :P Bárcsak én is ilyen lennék, akkor nem lennék 100 tonna
20/L
3/6 A kérdező kommentje:
Most itthon ülök, nekem aztán mindegy, hogy büdös-e a szám vagy nem. Ha pedig megyek valahova, akkor megmosom, ez nem probléma.
2015. aug. 22. 16:04
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem sem ezen múlik, hogy "csak" 80 kiló vagyok. Sportolok és nem eszek össze mindent. :)
2015. aug. 22. 16:05
5/6 anonim válasza:
Felpörgeti az idegeket, és valószínű ezért nem eszel utána. Érzékenyebb az idegrendszered, mint a nagy átlagnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Na, ez biztos igaz, ha ez azt is jelenti, hogy könnyen felhúzom magam.. :D
2015. aug. 22. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!