Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mért nem vagyok éhes?

Mért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés

Kb 1hete kezdtem el esténként futni minden este 1km, amióta futok nem vagyok éhes egész nap szinte nem eszem semmit de nem éheztetem magam csak nem vagyok éhes, próbálok lefogyni, a napi 2-2,5 l vízet naponta megiszom, olyan ember segígsévét kérném aki tud válaszolni a kérdéseimre, kevés az 1 km? A futástól nem vagyok éhes? Ettől fogok fogyni?

17L, 165 cm 76 kg :( sos

2015. aug. 11. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem a futástól van az, hanem ettől a rettenetes melegtől. Én nagyon tudok enni, de ebben a melegben szinte semmit.
2015. aug. 11. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a komit, de ettől nem gyengülök le vagy ilyesmi??
2015. aug. 11. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A testet most nem kell fűteni , minimális a kalória igény . Vízre , rostra szerves dolgokra enzimekre van igény . A gyümölcsök , zöldségek kielégítően fedezik ezt a hiányt .
2015. aug. 11. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem futok, de a gyaloglás s egyéb mozgás, amit végzek, nekem is csökkenti az éhségemet, csuda tudja, miért.

Nem gond, éhsgé nélkül is könnyen tudok enni, márpedig emlős lévén rendszeresen elég sok kalóriára van szükségünk, fogyáskor sem célszerű a túlzott kalóriadeficit, s persze a szükséges tápanyagokat is jobb bevinni...

S csak mert nem vagy éhes, éhezteted a szervezeted, ha alig eszel. Pár napig még én se erőltetném, de utána azért nem éheznék.

Van, aki elgyengül attól is, ha egy napig kevesebbet eszik, más bírja a hosszas éhezést... De ha érzed, hogy nem OK, mindenképpen eszel majd, nem? Azért a minimális fehérjét és zsírt vidd be s amúgyis többet kéne enni...

2015. aug. 11. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!