Ez már betegség?
Figyelt kérdés
167 cm vagyok 20 éves. kb egy éve 57 kg voltam de kövérnek láttam magam. lefogytam pár hónap alatt 10 kilót ezt azóta tartom de alig merek enni. naponta kb 700 kalóriát eszek meg. ha eszek szörnyen érzem magam nagyon félek az elhízástól. ma pl nagyon éhes voltam és megettem 2 főtt krumplit egy kis sült husival majd nem bírtam ki és ettem még egy pálcikás jégkrémet. ilyenkor nagyon bűntudatom van hogy rengeteget ettem, pedig általában ezeket a kalóriákat le is dolgozom.2015. aug. 11. 14:51
1/2 anonim válasza:
Ilyen magassághoz a 47 kiló elég kevés. Nyugodtan kéne enned, úgyhogy igen, valamit a fejedben rakjál rendben mielőtt komolyabbra fordulnak a dolgok.
2/2 anonim válasza:
Lelki, pszichés probléma, az biztos. Nem normális, az biztos. 47 kg-mal nagyon vékonyka lehetsz. Össze kéne magad szedni testileg és lelkileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!