Anorexiás voltam. Lassan egy honapja normálisabban eszek. Hétvégén megyünk nyaralni és nálunk az a szokás hogy első este pizzázunk. Szerintetek ha meg eszek egy pizzát az nagyon meg fog látszodni rajtam?
Azért ha nekem választanom kéne, hogy idióta legyen vagy kövér, inkább kövér lennék. :) A kövérség viszont választható, az idiótaságból viszont nehéz kigyógyulni.
Én azért odáig nem mennék, hogy idióta vagy, pusztán tudatlannak neveznélek, az pedig javítható. Valószínűleg nem gyógyultál még meg, mert vannak gondok a buksiban. A kövérségtől való rettegés nem egészséges gondolkodásra vall.
No, hogy a témához is szóljak. Egy étkezés, sőt egy-két nap alatt sem lehet észrevehetően hízni. Az elhízás egy lassú, fokozatos folyamat. Ha ennyire rettegsz, hetente állj rá a mérlegre. 1-2 kg ingadozás normális, nem kell egyből megijedni. Ha azt látod, hogy 3 kg-mal nehezebb lettél, akkor pár hétre lecsökkented a szénhidrátbeviteled, tehát pl. pizza helyett több zöldséget és húst eszel, és már vissza is fogyod pár hét alatt, ami feljött.
Nem fog meglátszani, plusz ha nyaraltok úgyis memtek úszni, várost nézni, stb., még az is lehet, hogy izom lesz belőle, az pedig szép.
Aki azt írta, hogy idióta a kérdező: ja, lehet, de ha ebből kilábalt (márpedig jó úton jár), akkor olyan akaratereje lesz, amiről te még álmodni se lennél képes ;) (nem voltam anorexiás, de egy barátnőm volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!