Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

170cm vagyok, 16 éves és 47kg. Sportolok, eszek annyit, mint egy átlagos ember :/ Már mindent próbáltam:

- este sokat nassolok, (ha tehetem édességet, sósságot)

- sok édességet eszek nappal is

- sokat ettem egyszerre

De egyszeruen nem tudok hízni.

Más ezt áldasnak tartana, de nállam ez átok.

2015. júl. 20. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Miert zavar, hogy nem tudsz hizni?

( en is ugyanígy vagyok, csak kisebb es kevesebb kiló :D )

Amúgy oszt.tarsam ( aki bármit eszik nem hízik kategória) azt mondta, ugy O Béres cseppet használt es akkor hízott is kicsit :D

2015. júl. 20. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Most te komolyan zsírosodni akarsz? Annyira nem szép látvány egy vékony de "löttyedt" lány. Inkább erősíts, izmosíts, hogy feszesebb legyél, ahhoz pedig egy egészséges étrend és megfelelő fehérjebevitel szükséges. Plusz megfelelő edzésterv.
2015. júl. 20. 00:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Szoktam edzeni, minden nap csinálok felüléseket, hasprést, guggolok stb es ha eltudok jutni akkor edzőterembe is szoktam menni.
2015. júl. 20. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nem elég, komplett edzésterv és és étrend kell hozzá, hogy eredménye is legyen, a csakúgy csinálok ezt azt attól még nem leszel izmosabb, ráadásul nagyrészt az étrenden múlik, a sok édesség meg pont hogy ezt hátráltatja, attól nem tudsz tömeget növelni. Az izom egyébként is nehezebb, mint a zsír.
2015. júl. 20. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Dúsítsd a kajáidat zsírosabb, de egészséges dolgokkal - pl főzelékbe tegyél tejszínt (ne főzőt, hanem habtejszínt), reszelhetsz bele sajtot, egyél reggelire-vacsorára tojást, nassolásnak sok olajos magvat, diákcsemegét ehetsz, a túró is jó... Turmix, kakaó, tejszínes fagyi, gesztenyepüré, minden, amit el tudsz képzelni. Szóval a lényeg az, hogy ugyanakkora térfogattal nagyobb kalóriát vigyél be :)

Ja, és többször egyél, nem kell rengeteget, hogy ne telítődj el, és hogy később is bírj enni. Mindig csinálj valamit evés közben - beszélgess, nézz filmet, gépezz-, mert így könnyebben eszel többet, fel se tűnik.

A nagyon cukros dolgokat én sem ajánlom, hogy túlzásba vidd, mert atól tényleg csak a zsírpárnák szaladnak föl, izomra nem építesz vele.

2015. júl. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!