Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki valami hatásos/kipróbál...

Valaki valami hatásos/kipróbált és bevált HÍZÓkúrát tud?

Figyelt kérdés
persze ami megfizethető, valami amitől jobb étvágyam lenne? szeretnék magamra szedni legalább 5 kilót, de nem sikerül, nemis tudom, hogy próbálkozzak-e mert alapjából véve vékony alkat vagyok, és nemtudom hogy tud-e ezen valami segíteni?
2015. júl. 8. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Sport, edzés.
2015. júl. 8. 17:32
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:
1-es! nem hagytál ki valamit?
2015. júl. 9. 09:42
 3/3 anonim válasza:

Ja XDD Evés.

Hízni evéssel lehet, a sport csak azért kell, hogy szépen, formásan hízz:)

Márpedig enni akkor eszel, ha megkívánsz; biztos van olyan kaja, amitő csak úgy csorog a nyálad, hát legyen belőle otthon, vegyetek minél többféle finom kaját. Mindig legyen otthon választék! Reggelizz, a pirítós, vagy tojás hamar csúszik, ebédre egyél több fogást, és legyen nálatok süti, olyan, amit szeretsz.Vacsorára nem egészséges sokat enni, úgyhogy inkább vacsizz kétszer, egyszer 4-5 órával fekvés előtt, másodszor meg kis idővel később, amikor újra fér még beléd. Éééés mindig legyen otthon többféle nasi, keksz, süti, csoki, chipsz, ropi, stb, amit a legjobban szeretsz, és tedd szem elé, hogy megkívánd :D

Remélem segítettem :**

2015. júl. 10. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!