Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitol megy a hasam 4 napja?

Mitol megy a hasam 4 napja?

Figyelt kérdés

Csak olyan eteleket ettem amiket azelott is,nem ossze vissza, es csutortok ota megy a hasam.

Van amikor kifejezett hasmenes,nagyon jon es ketszer is megyek egymas utan,ha meg nem ilyen durva akkoris higabb mint a normalis,es fajdogal a hasam idonkent. Mitol lehet? Valami etel erzekenyseg lenne?

17/l

2015. júl. 5. 14:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Etvagyam van,rossz kozerzetem,vagy egyeb bajom nincs..
2015. júl. 5. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha étel érzékenység lenne, rosszul is erezned magad.

Tarts pár napig diétát ( semmi zsíros, gyümölcsből max. alma,banán, pirítós, kevés hús, az is natúr, párolt zöldség, könnyű zöldségleves ), és ha egy hét múlva is fennall, keress fel egy orvost. Amúgy most van ilyen vírus is, plusz hirtelen jött a meleg, szóval ha más panaszod nincs, nem hinném hogy bármi komoly bajod lenne vagy étel allergiad.

2015. júl. 5. 16:42
 3/3 anonim válasza:

Másnak már ajánlottam.

Neurosan Zeolit por, naponta 3 teáskanállal. Első nap dupla adag is lehet. Herbáriákban kapható, nem is drága.

2015. júl. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!