Ha iszok rá kb 30-40 percre pisilnem kell mitől van ez?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de a suliba minden szünetben megyek wc-re és már meg is szóltak emiatt. Nem vagyok felfázva tudom milyen az meg alig iszok pár kortyot de szünetbe megyek és kipisilem mindet.
Azt mondták hogy gyors az anyagcserém emiatt van. De ha gyors lenne az anyagcserém akkor vékonyabbnak kellene lennem mert nem is eszek olyan hízlaló ételeket. Vagy ez nincs is összefüggésben? :D Na mindegy várom a válaszokat.
2015. jún. 4. 20:56
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és van mikor szomjasnak érzem magam miután egy csomó vizet megittam de nem vagyok cukorbeteg állítólag legalábbis egyszer lett mérve mikor ki kellett hívni a dokit mert elkezdett zsibbadni mindenem és szédültem az egész fejem mindenem zsibbadt akkor lett mérve nem e amiatt voltam rosszul de nem volt vele semmi baj .
2015. jún. 4. 21:03
2/2 anonim válasza:
Pedig ezek pontosan a cukorbetegség jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!