Elkezdtem rendszeresen futni, és bár változtattam az étrendemen, nagyon keveset eszem. Mit tudok tenni?
Az első étkezésem délben van, reggel egyszerűen nem bírok enni. Délben eszem valamit, aztán délután 4-5 körül elmegyek futni, 8 körül még vacsorázom, és ennyi, de a gond az, hogy mivel ezt egyetem mellett (ráadásul ZH időszak mellett csinálom), így hajnali 1-2-ig is fent maradok, amikor is megint nagyon megéhezem, de már nem ehetek, mert akkor semmi értelme a futásnak.
21 éves vagyok (fiú), 170/73 vagyok, 3-4kg-ot szeretnék csak leadni, egy kicsit sikerült a combomra és a hátsómra híznom (meg egy kicsit a hasamra is szerintem), korábban aktívan atletizáltam, csak néhány éve abbahagytam, és megtette a hatását sajnos. Most megint nekiláttam, hogy ne hízzak el nagyon, de nem igazán tudom, az étkezéssel mit csináljak. Napi 2 étkezés, mindkétszer kevés adag, eléggé kikészít.
Ne sanyargasd magad. Egyél napi 5x keveset, lehetőleg sok zöldséggel és minél kevesebb szénhidráttal, abból is a lassan lebomlókat válaszd. Nasinak lehet gyümölcssaláta. Húsból ehetsz szinte bármennyit.
A legjobb az lenne, ha este 6 után már nem ennél semmit, és az éjszakai éhezés helyett aludnál. Inkább kelj fel reggel korán tanulni, kipihenten amúgy is jobban fog az ember agya.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!