Nutridrink hizashoz?
Egy doboz Nutridrinkben 300 kalória van. Ha ebből megiszol hármat naponta, az még mindig csak 900 kalória. Egy felnőtt ember átlagos napi energiaszükséglete 1200 kalória.
Ez még mindig kevés a hízáshoz.
"meg kéne híznom, hogy lehessen mit izommá alakítanom."
Izommá a fehérjét tudod alakítani, amit megeszel, megiszol. A zsírodból rohadtul nem lesz izom, ilyen biológiai folyamatra egyszerűen nem képes az emberi szervezet. Tévhit, kamu, hazugság, nincs ilyen. Felejtsd el.
Rendes étrenddel, és rendes edzéssel(sárga kapszula pdg - keress rá) az első évben akár 8-10 kilót is felpakolhatsz. Ha csaj vagy, akkor kb fele ennyit. A hízás soha, semmilyen körülmények között nem lehet semmire megoldás, akármilyen sovány is vagy. Egészséges étkezés kell és rendes fizikai aktivitás.
Tömegnövelő étrend. Ha a túlárazott nutridinket akarod enni.. vannak olcsóbb és egészségesebb tápanyagok is.
Hús, zsír, rizs, zöldségek, természetesebb tömegnövelő étrendet összerakhatsz ezekből. Eddzél is mellette, rendesen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__5759417..
Én is mostanában kezdtem a Nutridrink kúrámat és már érzem hatását.Nem értem miért kell lebeszélni bárkit egy egészséges italról amit alultápláltságra fejlesztettek ki,ha hízókúrúról van szó?:) De azért egyél is rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!