Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy átlagos méretű banán...

Egy átlagos méretű banán elegendő reggelire?

Figyelt kérdés
Megfelel reggelinek az ha csak 1db banánt eszünk? Szükséges utána tízóraizni is?

2015. ápr. 16. 07:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a másik 46%-os vagyok, Tápi. Én írtam a banánt, de egyetértek, tényleg nem egy ajánlott vagy jó étel az etilénes banán. Csak okoskodtam, pontosabban ötleteltem.
2015. ápr. 16. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt Neked kell tudnod. Én kegyetlenül éhes lennék tőle, számomra a tökéletes reggeli a semmi s ugyanez a helyzet a tízóraival is, az ebédem már több, de nem tartom túl korán... Ez az egyik dolog a táplálkozásban, amire nincs helyes válasz. Kinek ez, kinek az a jó reggeli. S még nálam sem mindegy, hogy mit, mikor és mennyit ettem előző nap...

A banánnal nekem nincs bajom, szeretem, viszont leginkább csak arra jó 1-2-5 darab, hogy fél vagy 1 vagy 2 órára eltoljam a rendes étkezést. Bár arra a semmi még alkalmasabb, akkor legalább nem kaparom a falat a letelt idő után. Hja, a gyors szénhidrát egyeseknél ilyen. Nálam a gyümölccsel van ez, csak az almától azonnal megéhezem, a banán egy ideig kitart.

2015. ápr. 16. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!