Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elég sokszor szem gyorslevest....

Elég sokszor szem gyorslevest. Okozhat ez egészségügyi problémát?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 8. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:

igen, mert a legtobb gyorsleves tele van szemettel

vedd kezbe a dobozat, nezd meg a hatuljara mi van irva, es gugli bacsit kerdezd meg azon osszetevokrol, amiket meg kiolvasni is nehez... es dontsd el hogy jo e az neked vagy sem...

2015. ápr. 9. 00:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Majdnem minden tele van szeméttel mégis megesszük.
2015. ápr. 9. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:

En arrol beszelek, ami a gyorslevesekben van, foleg a natrium glutamatrol.

Raadasul a gyorslevesben semmi elo nincs. Nem ugy mint egy alma, vagy egy fej salata. Az meg el, azert tud megromlani. A gyorsleves hallott dolog. Egyel sokat belole es meglatod hogy fogja a szervezeted meghalalni a torodest....

2015. ápr. 9. 02:02
 4/5 anonim ***** válasza:
És majdnem minden ami tele van szeméttel okozhat egészségügyi problémákat.
2015. ápr. 9. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát hosszú távon nem ajánlom, sajnos suli meg munka mellett anno egy időben én is sokszor ettem és teljesen kikészültem tőle. :D Gyors, olcsó, egyszerű és laktat, de nulla a tápértéke. Egy idő után állandóan fáradt voltam meg az emésztésem se volt az igazi.

A legtöbb annyira nem egészségtelen szerintem mint a többi hasonló készétel, jóformán tészta meg víz egy kevés ízfokozóval. Nyilván nem egészséges persze, de ennyi szemetet mással is megeszik a többség. De próbáld minimalizálni és egyél mellette normálisan más kaját is. :)

2015. ápr. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!