Elég sokszor szem gyorslevest. Okozhat ez egészségügyi problémát?
igen, mert a legtobb gyorsleves tele van szemettel
vedd kezbe a dobozat, nezd meg a hatuljara mi van irva, es gugli bacsit kerdezd meg azon osszetevokrol, amiket meg kiolvasni is nehez... es dontsd el hogy jo e az neked vagy sem...
En arrol beszelek, ami a gyorslevesekben van, foleg a natrium glutamatrol.
Raadasul a gyorslevesben semmi elo nincs. Nem ugy mint egy alma, vagy egy fej salata. Az meg el, azert tud megromlani. A gyorsleves hallott dolog. Egyel sokat belole es meglatod hogy fogja a szervezeted meghalalni a torodest....
Hát hosszú távon nem ajánlom, sajnos suli meg munka mellett anno egy időben én is sokszor ettem és teljesen kikészültem tőle. :D Gyors, olcsó, egyszerű és laktat, de nulla a tápértéke. Egy idő után állandóan fáradt voltam meg az emésztésem se volt az igazi.
A legtöbb annyira nem egészségtelen szerintem mint a többi hasonló készétel, jóformán tészta meg víz egy kevés ízfokozóval. Nyilván nem egészséges persze, de ennyi szemetet mással is megeszik a többség. De próbáld minimalizálni és egyél mellette normálisan más kaját is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!