Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék leadni 15 kg-ot, és...

Szeretnék leadni 15 kg-ot, és rendszeresen szeretnék sportolni. Ti hogyan állnátok neki?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,158 cm és 73 kg. A BMI alapján kb 15 kg-ot kellene leadnom, de én sem vagyok elégedett magammal, sőt.. Viszont van néhány tényező, ami miatt ez nehezen akar összejönni. Gimnáziumba járok, és kollégista vagyok, ez miatt a tanitás 3 órakor végződik, és nagyon sokat kell tanulnom, kb 6 óráig (min 3 óra). Az étkezésem is a kollégium menzájához kötött. Hétvégente otthon vagyok, de ennek is nagy részét tanulással kell töltenem. Nagyon szeretnék valamilyen sportot, vagy bármi zsírégetésre alkalmas dolgot űzni, de nincs elegendő időm. Nézegettem már 30 perces videókat, de ezek némelyike túl bonyolultnak bizonyult. (ha valakinek van valami ilyen videója, és belinkelné, vagy valami telefonos alkalmazása, ami bevált szívesen fogadom) Tudna valaki segíteni hogy hogyan álljak neki? Tartosan szeretnék lefogyni.
2015. ápr. 7. 18:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Videót nem tudok ajánlani de biztosan sokat tudsz tenni a fogyás érdekében ha átszervezed az étkezésed. Csökkented a cukor, szénhidrát és zsír bevitelt. Este 6 után nem eszel. Ez ha kiegészíted mozgással könnyen és tartósan fogsz fogyni. Sok sikert.
2015. ápr. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!