Mért van az, hogy az utóbbi napokban többet kívánok enni mint máskor?
Pedig semmi nem változott, nem mozgok többet... igaz most van menzim, de eddig ilyenkor ilyet nem tapasztaltam.
Egy-kétszer gondoltam mért ne,de most már zavar, azonnal eszembe jutott, hogy hízni fogok, s én tartani akarom a súlyom (ami szerintem normális-165 cm és 50-52 kg), így vagyok elégedett.Bár az lehet, hogy kicsit nem normális, hogy ha nem lapos a hasam (, amire más azt mondja, hogy be van esve), akkor már tartok a hízástól?
Szerintetek? Igyekezzek visszatartani magam a mennyiségben?
Számold csak ki:
Az 50 kiló ehhez a magassághoz nagyon kevés! Szóval inkább örülj, hogy jobb az étvágyad! :) Szerintem te sosem fogsz elhízni, mert láthatóan fontos neked a külsőd.
ne aggódj,nekem is van,hogy néha rám támad az az érzés,hogy mégtöbbet egyek.bár nekem ez a mensitől független,van amikor vacsorára megeszek 2szelet piritóst,szalámival,hagmával,paprikával...utána pedig gyötör a bűntudat,hogy ezt nem kellett volna és napokig alig eszek(nagyon sok gyümölcsöt inkább),hogy ne hízzak:)
szval nyugi,nem csak te vagy így ezzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!