Melyik a legjobb multivitaminos pezsgőtabletta?
Figyelt kérdés
A CBA-ban lévők nem igazán jöttek be. Van valakinek már régóta jól bevált ami elsősorban vitamint tartalmaz, tűrhető íze van, nem túl drága?2015. márc. 29. 19:55
1/8 anonim válasza:
Ezek művitaminok , nem szívódnak fel . A növényi hatóanyagok és nyers termések az igaziak .
2/8 anonim válasza:
Pezsgőtablettára nem költenék egy forintot sem. Alig van benne hatóanyag, kukába való.
4/8 anonim válasza:
Az lenne a jó pezsgőtabletta, amelyik elegendő hatóanyagot tartalmaz. De ilyen nincs. Felszívódni felszívódik, csak lóf...sz hatóanyagot tartalmaz, zöldségből meg Sosem fogsz annyit megenni, ami elegendő lenne, mert fizikai képtelenség. Amit az első válaszoló leírt, az marhaság. Nem őt hibáztatom, hanem azt az érdekkört, amelyik ezt terjeszti a világon.
5/8 A kérdező kommentje:
Én eddig tabletta formájában szedtem, abban majdnem mindenből a napi ajánlott másfélszerese volt a napi adagban. Akkor ezt elfelejthetem a pezsgőtablettánál, és maradjak az eddigi cuccnál?
2015. márc. 30. 12:15
6/8 anonim válasza:
Az ajánlott mennyiség a hiánybetegség elkerüléséhez elegendő legfeljebb. A másfélszerese is lb. Olyat szedj, ami a mai felfogás szerint nagy dózisnak számít. Vitaking, vagy Lenkei. Nem tudom van e még ilyen kaliberű más. Az ajánlotthoz képest van, ami több tízszeres dózist tartalmaz. És egyébként az lenne a kívánatos mennyiség.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, a Vitaking pluszra térek át!
2015. márc. 31. 12:19
8/8 anonim válasza:
Ez a beszéd! Szedd folyamatosan, megszakítás nélkül és pár hónap múlva érezned KELL az egyértelmű javulást! Lehet, hogy lesz egy pár napos időszak, amikor picit kutyábbul leszel. Sokan ekkor ijednek meg és hagyják abba. Ne tedd, ez természetes és ami a fő: elmúlik! Olyan, mint amikor a derékfájós elmegy a csontkovácshoz, az jól megropogtatja, aztán utána egy hétig majd beszarik a delikvens, úgy fáj mindene, rosszabb, mint előtte volt. Aztán egyszer csak jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!