Össze ettem minden félét és most iszonyatosan fáj a hasam a köldököm alatt egy csíkban. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ebédre ettem egy kis husit, aztán mivel még éhes voltam gondoltam bekapok valamit...először ettem 3db (pici) gofrit nutellával és tejszínhabbal, aztán megettem 2 kis szelet madártejes sütit, utána egy jóreggeltet, és mivel még mindig éhes voltam mazsolát is majszolgattam tanulás közben..és most nagyon fáj a hasam..Mit tegyek?:(2015. márc. 23. 15:11
1/1 anonim válasza:
Hánytasd meg magad - ha tudod -, vagy feküdj le és jól vésd az eszedbe, hogy legközelebb ne csinálj ilyen butaságot.
Néha én is így járok. Ha tudom, kihányom, és legalább egy picivel javul a helyzet. Persze aznap már kaját nem akarok látni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!