Hol lehet Budapesten Voss vizet venni?
Figyelt kérdés
Néztem már itt kèrdèseket, de az a baj hogy csak 2012-es volt amit találtam erről a témáról. Szóval most 2015-ben Budapesten hol lehet voss vizet kapni? Mennyiért?2015. márc. 15. 19:37
1/5 anonim válasza:
Szia biztos, hogy lehet magyarországon Voss vizet kapni. Egyrészt készülj fel, hogy nagyon drága... Másrészt 2013-ban a nagymamámnál töltöttem a nyarat Orlandoban vettünk a Publixban és a Targetban is Voss vizet. Ugyan olyan íze van mint a többi Amerikai víznek (ott a csapból nem lehet inni). És tudom, hogy neled csak a PALACKRA van szükséged... Mert az olyan menő... Ez nagy probléma ha 0,75 veszel akkor üvegbe kapod a vizet de lehet hogy az 1l nemtudom pontosan már régen volt.....
2/5 anonim válasza:
Am meg ne a többieket majmold vegyél Fujit!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Le kellett volna írnom már előbb hogy senkit nem majmolok, mivel még nem làttam senkinél. Az se igaz, hogy csak a palack kell mivel én még nem jártam Amerikában, ezért szerettem volna tudni, hogy ők mit isznak. De azért köszönöm :)
2015. márc. 24. 06:24
4/5 A kérdező kommentje:
1. Kommentelő. Ez biztonságos amugy?
2015. márc. 24. 06:26
5/5 anonim válasza:
Elég régi a kérdés, de a Culinarisban lehet venni (699Ft/375ml & 1199Ft/800ml), de ízre nekem sem ízlett, inkább a Fijit ajánlom, az nekem jobban ízlett és olcsóbb is (650Ft/500ml & 999Ft/1000ml).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!