Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez lehet laktóz érzékenység?

Ez lehet laktóz érzékenység?

Figyelt kérdés
Egy hete fáj a hasam, ha tejterméket eszem. Folyamatosan fáj a hasam, mivel minden nap eszek tejterméket, de a fogyasztás után felerősödik a fájdalom, bélgörcseim vannak, és eléggé puffadok. Néha nehezebben veszem a levegőt. Ez valószínűleg laktóz érzékenység, vagy lehet a kazeint nem bírom?
2015. márc. 15. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet az.

[link]

A tej meg különben is semmiféleképp nem egészséges felnőtt ember számára.

2015. márc. 15. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az, de azt hittem a zsírszegény dolgok még beleférnek (csak ilyet eszem), hát puffadok ezektől is.
2015. márc. 15. 17:12
 3/3 anonim válasza:
Én laktózérzékeny voltam rajtam jöttek kiütések és fájt a hasam.Aztán kipróbáltam hogy nem eszek olyat amibe van tej és akkor nem fájt a hasam és nem jöttek új kiütések.Aztán egy idő múlva elmentünk az orvoshoz és csináltak egy tesztet és ott is kiderült hogy laktózérzékeny vagyok.Nekem félévig tartott és utána magától elmúlt.
2015. márc. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!