Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet véletlenül éhenhalni?

Lehet véletlenül éhenhalni?

Figyelt kérdés
Pl. éhségsztrájk alatt.

2015. márc. 13. 02:21
 1/6 anonim válasza:
100%

Mit értesz 'véletlen' alatt? Ez így értelmetlen!

Éhen halhatsz, ha nincs mit enni, illetve a helytelen, hiányos táplálkozás miatt is.

Az éhségsztrájknak pont ez a lényege.

2015. márc. 13. 03:18
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Én már egyszer éhenhaltam vélelenűl, és utána még a medve is megevett:(
2015. márc. 13. 03:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem. Akarattal csak
2015. márc. 13. 04:00
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Hát szerintem, aki képes véletlenül éhen halni, az meg is érdemli a sorsát.
2015. márc. 13. 05:00
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon nehéz éhen halni. Az emberi szervezet sokáig bírja élelem nélkül. A folyadék hiány a para ... szomjan halni előbb fogsz.

Tehát szerintem egy fejlett országban, egy felnőtt ember, nem tud éhen halni, főleg nem véletlenül. Meg az ember nagy túlélő, pár ájulásig kibírod, de rád tör a pánik, hogy meghalhatsz és győz az élni akarás.

Én egyszer egy rettenetes dolog miatt 2 hétig colán éltem. A lakásból nem mozdultam ki, átaludtam a napokat, konkrétan vegetáltam (egyedül élek).Aztán egyszer kaptam egy kis energiát és a két hetes koszos tányérokat el akartam mosogatni, mikor rájöttem, hogy a bal kezemmel nem tudok fogni. Egy tányért nem tudtam megtartani, felemelni. Olyan sokkot kaptam, hogy 1 órán át üvöltve sírtam ... utána rendeltem a kaját. Hát nem volt könnyű visszaszokni az evésre. De sajnos van olyan tragédia, ami ezt hozza ki az emberből. De egy éhségsztrájk ... kizárt!

2015. márc. 13. 06:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az éhségsztrájkolók számolnak az éhenhalás lehetőségével.

Viszont a minőségi éhezés okozhat halált, ha elég sokáig tart. Ez veszélyesebb, mert nem biztos, hogy tudja azt az ember, hogy például miért vérzik az ínye, és miért veszíti el a fogait, miután hónapokat élt kenyéren és füstölt húson. A skorbut 5-6 év alatt visz el, de ezt nem szokták éhhalálnak nevezni.

2015. márc. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!