Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Omegamarine forte - Omega3...

Omegamarine forte - Omega3 kapszula vélemény?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam termékmintaként ezt a halolaj kapszulát. Eddig a gyógyszertári 1000mg-os sárga kapszulát ettem. Különösebb hatást egyiknél se tapasztaltam, de a halolajról azt írják mindenhol, hogy nagyon jó, így nekem se árthat. A probléma csak az, hogy a gyógyszertáriban több a hatóanyag ráadásul fele annyiba kerül. Ráadásul az ügyfélszolgálaton olyan bunkók ülnek,, akik azt éreztetik, hogy nekik mindegy, csak a pénzt adjam oda. ;)

Valakinek van erről véleménye? Tapasztalat?

2015. márc. 9. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi több éves próbálkozás után találtunk rá arra a halolajra, amit most szedünk. A tapasztalatainkat összegezve a következőket mondhatom: mindig meg kell nézni a halolaj-kapszula csomagolásán a származási országot. Ha pld. Kína, én már teszem is vissza a polcra. Ha az van rajta, hogy EU, akkor valamivel jobb a helyzet, de azért jobban szeretem pontosan tudni, honnan jön a termék, ami beszedek. Az sem mindegy, azt pedig sajnos szinte senki nem tünteti fel a csomagoláson, hogy az alapanyagként felhasznált hal honnan származik. Azt olvastam, hogy még nagy cégek is sokszor kínai meg vietnámi halhulladékot vásárolnak fel és azt használják. A mi tapasztalataink szerint a norvég, a kanadai és az izlandi halolaj a legjobb. Végül az izlandi Lysi-nél maradtunk, ami teljes egészében izlandi termék, ottani halakból ottani gyár készíti. Arrafelé a tenger még mindig sokkal tisztább, mint manapság a legtöbb helyen, a skandinávok pedig szigorú előírások szerint dolgoznak, ott nem fordulhat elő, hogy ki tudja, mi minden kerül bele a kapszulába. Aztán mindig nézni kell az összetételt, mekkora az EPA és a DHA tartalom. Mi egyébként folyékony formában, natúr halolajként szedjük a halolajat, de van izlandi halolaj-kapszula is. A márkája Lysi, sajnos kevés gyógyszertár árulja, de pld. az Internetpatikától lehet rendelni. Mi a Lysi cég saját webshopjából szoktunk rendelni, eddig egyszer sem csalódtunk, rendesen megkaptunk mindent. Remélem, tudtam segíteni egy kicsit.
2015. márc. 10. 09:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az OmegaMarine Forte+ omega-3-6-7-9 D3 vitaminos kapszulám van (2x360db)

Mielőtt szedtem nem akart nőni se a körmöm se a hajam, együttesen törtek. Az arcom is tele volt pattanásokkal. Mióta szedem ez mind elmúlt. A pattanások elmúltak, a körmeim és a hajam is gyorsan nő. A hajamat kb 2 hete festettem de már látszik egy kb 7-8mm-es lenövés. És sokkal jobban is érzem magam. Persze a táplálkozás is fontos mellette.

17L

2022. febr. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!