Omegamarine forte - Omega3 kapszula vélemény?
Nemrég kaptam termékmintaként ezt a halolaj kapszulát. Eddig a gyógyszertári 1000mg-os sárga kapszulát ettem. Különösebb hatást egyiknél se tapasztaltam, de a halolajról azt írják mindenhol, hogy nagyon jó, így nekem se árthat. A probléma csak az, hogy a gyógyszertáriban több a hatóanyag ráadásul fele annyiba kerül. Ráadásul az ügyfélszolgálaton olyan bunkók ülnek,, akik azt éreztetik, hogy nekik mindegy, csak a pénzt adjam oda. ;)
Valakinek van erről véleménye? Tapasztalat?
Nekem az OmegaMarine Forte+ omega-3-6-7-9 D3 vitaminos kapszulám van (2x360db)
Mielőtt szedtem nem akart nőni se a körmöm se a hajam, együttesen törtek. Az arcom is tele volt pattanásokkal. Mióta szedem ez mind elmúlt. A pattanások elmúltak, a körmeim és a hajam is gyorsan nő. A hajamat kb 2 hete festettem de már látszik egy kb 7-8mm-es lenövés. És sokkal jobban is érzem magam. Persze a táplálkozás is fontos mellette.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!