Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok hizni, valakinek...

Nem tudok hizni, valakinek valami otlete?

Figyelt kérdés
Hali. 17 eves srac vagyok. 170cm magas es 60kg. Akármit csinalok 60kg fole nem birok menni. Ehetek annyit mint a haz, akkor sem hizok. Nem vagyok csontsovany, de jo lenne 5-6kilot felszedni. Valaki tud ra valamit?
2015. febr. 25. 21:45
 1/2 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mennyi a napi eneregiabeviteled? Ebből mennyi a zsír, fehérje, CH? Milyen ételekkel viszed be? Mennyire vagy aktív (testmozgás)?
2015. febr. 25. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Istenem! De lennék a helyedben. Oké, te srác vagy, de én lányként imádnám, hogyha teli ehetném magam, és nem híznék tőle. Egyébként meg annyi a lényeg, hogy egyél egészségesen és sportolj, mert ha a tested egészséges, az meglátszik, még akkor is, ha vékony vagy, és később még örülni fogsz ennek az alkatnak.
2015. febr. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!