Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miiét kell az antibiotikumra...

Paxel kérdése:

Miiét kell az antibiotikumra enni?

Figyelt kérdés
bevettem azt a babszemnagyságú antibiotikumot majd elkezdtem beszélgetni utána meg leültem a gép elé,a kaja meg ottmaradt az asztalon.Mekkora baj ez... egyébként majdnem 2 óra telt el,utána már ettem.
2015. febr. 24. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokaknak fáj a hasa ha éhgyomorra veszik be.
2015. febr. 24. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogy ne készítse ki a gyomrod. Emellett sok folyadékot is kell mellé inni.

Egyszer kaptam egy 2 tablettás gyógyszert. Nagyon sz.rul voltam, azt hittem ott halok meg a dokinál.

A betegtájékoztatóval simán kitudtam volna tapétázni a szobám ajtaját, akkora volt.

1,5 oldalon keresztül sorolta, hogy milyen halálos betegséget okozhat ez a két darabból álló gyógyszer.

A doki a lelkemre kötötte, hogy 1 liter víz megivása közben veszem be.

3. nap reggel már kutya bajom nem volt. Tehát hatott .. szerencsére egyik halálos mellékhatás sem jött ki rajtam :D

2015. febr. 24. 14:18
 3/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
Nem kell. Az antibiotikum nem gyulladáscsökkentő. Nem kéne, hogy kikészítse a gyomrot.
2015. febr. 24. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. febr. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!