Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert nem tudom meg emeszteni...

Miert nem tudom meg emeszteni a hagymat?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel ettem piritost 1 fel gerizd foghagymaval, es meg este is egett a gyomrom. Nem segitett meg a geiz sem. Nos a bokkeno az h demetrint szedek szukseg szerint panik roham es anxiozus szokott elofordulni stresszes helyzet utan meg plane amikor megvan a menstruaciom. Help!Most mar nem tudok mit tenni nem akarok orvossagon elni. Regebben kutya bajom se volt. Csak 27 eves vagyok

2015. febr. 22. 10:22
 1/2 Szintiszoli123 ***** válasza:

A demetrines sztorid nem értem hogyan jön ide.

Nekem 2006-ban (26 voltam akkor) vették észre a máig is meglévő 2 epekövemet. Akkor búzaszem nagyságúak voltak, most sem sokkal nagyobbak.

Nem tudni mióta vannak ott, de valszeg azok okozzák, hogy nem bírok sem a fok-, sem a vöröshagymával, néha gázos még a félkemény sajt is. Nem megy a szalonna emésztése a zsírszövet miatt. A kisütött szalonnazsírt viszont simán megemésztem.

A lényeg, hogy korábban soha nem okoztak gondot ezek a cuccok, aztán egyszer csak igen. Van ilyen. Nézesd meg az epehólyagodat (hasi ultrahang).

2015. febr. 22. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A demetrint azért irtam mert az anxiózusos állapotban erős hányingerem volt,ez volt az egyik tünet, és a demetrin segitett csillapitani a hányingert. Viszont most van olyan h ha jól is vagyok pszihikailag akkor is előfordul a hányinger azt is elég sűrűn, nem csak amikor idegeskedek. Kenyér evése után, hagyma evés után, stb. gyomor égés, hányinger... Ultrahangon nem voltam, de orvos nézett át minden ok volt. Még1x köszönöm
2015. febr. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!