Szerintetek mi lehet a bajom? (A tobbi lent)
Figyelt kérdés
Negyedik napja nem bírok enni egy falatot sem. Egyaltalan nincs etvagyam, viszont tegnap megprobaltam enni egykis piritost, de nem sokkal utana ki is jott belolem az egesz. Barmit probaltam enni semmi nem maradt meg bennem. Alapvetoen nagyon jo az etvagyam 2hete 55kg voltam ma reggel mar 47,5-ot mertem. Mi lehet a bajom? 163cm 16/L2015. jan. 30. 11:49
1/5 anonim válasza:
Ezek a tünetek vérszegénységre utalnak ha nem is megy el orvoshoz de probáljon valami gyógyszert találni rá esetleg ha nem mükődik forduljon orvoshoz.Nekem is ugyan ilyen tüneteim voltak!
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindennek lehet a tünete, rengeteg betegség jár étvágytalansággal. Háziorvoshoz kell fordulni, lehetőleg minél hamarabb, mert ez a súly, már így is nagyon alacsony. Labor mindenképpen kellene és ha nincs semmi baj, akkor erőltetni kell az evést, lehetőleg olyan étellel, amit kívánsz, vagy, amit bír a gyomrod.
3/5 szamo77db válasza:
Feltétlenül fordulj orvoshoz! Felelősséggel ezt tudom mondani.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.:) mielobb meglatogatom a haziorvosom
2015. jan. 30. 21:35
5/5 anonim válasza:
Biztos nem vagy éhes.
Vagy te is zugevő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!