Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek 168 cm-hez sok 56 kg?

Szerintetek 168 cm-hez sok 56 kg?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
kép alapján többet lehetne mondani, de nem hinném, hogy sok lenne.
2015. jan. 26. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Már eleve ott a baj, hogy számokban gondolkodsz! Testépítő vagyok, és hónapokig nem nézem a súlyom, mert tudom, hogy csak a látszat számít külsőre! Ha izmosabb vagy és feszes kerek feneked, szép telt combod van, akkor simán okés ez a súly, de lehetsz te egy elhízott alaktalan pufók is ennyi súllyal.
2015. jan. 26. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha izmos vagy, rendszeresen sportolsz, akkor valószínűleg csinos lehetsz. Én nem sportolok, így ehhez a magassághoz ez a testsúly nekem nagyon sok lenne. 48 kg vagyok, most mindenki azt mondja rám, hogy így jó, most csinos vagyok. Amikor 53-55 körül mozogtam, akkor husinak tartottak, "töltött galambnak", volt, aki szerint jól állt, mert kerekebb volt az arcom, de a legtöbben azt mondják, hogy jó, hogy lefogytam, és sokkal csinosabb vagyok azóta. Én a fent említett arányokkal nem érezném jól magam a bőrömben.
2015. jan. 26. 12:49
 4/6 anonim válasza:
Annyi kell is.
2015. jan. 26. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért számítana ez soknak... Én is kb ennyi vagyok és teljesen normális egészséges formában vagyok. Se túl vékony, se elhízott (attól azért ez elég messze van).
2015. jan. 26. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem sok egyaltalan
2015. jan. 26. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!