Halolaj kapszula mivel helyettesíthető?
Szeretnék esszenciális zsírsavakat bevinni a szervezetembe, de a halolaj kapszulától egyszerűen undorodom. Egyébként sem szeretem a halat, és amikor beveszem a kapszulát és "visszaböfögöm" azt a halszagot, azt nem bírom elviselni.
Tehát a kérdésem, hogy milyen alternatíva létezik?
Lenmagolaj kapszula! Dm-ben is van.
Vagy sima lenmag vagy chia mag olaj. Bioboltokban szokott lenni.
Én sem olcsóbbakon sem drágábbakon nem érzem a halszagot, de ezzel rajtad még nem segítettem.
Ha lehet hinni a netes írásoknak, a test képes ALA-ból (lenmag) EPA-t és DHA-t (halolaj) szintetizálni, de ennek mértéke és hatékonysága vitatott. Google!
Ha van alternatíva, akkor ez az.
én a lányomnak a gyerek omega3 rágótablettát veszem és tuttifrutti íze van.
imádja.
Most én is halszagot böfögtem vissza :) Pedig ez jófajta kapszula.
Szerencsére engem nem zavar a halszag. Viszont így lehet, hogy a drágább kapszula sem lesz megoldás.
:)) Hát igen... engem sajnos borzasztóan zavar. Jó, tudom, nem kellene ennyire finnyásnak lennem, de nem tehetek róla.
(azért megnéztelek volna, amikor böfögsz egyet, megérzed rajta a halszagot, és eszedbe jut az a GYK-s kérdező, vagyis én... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!