Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 164 cm,57 kiló nagyon sok?

164 cm,57 kiló nagyon sok?

Figyelt kérdés
Fél éve 51 voltam,nagyon meghíztam,de nemtudom miért. Egyáltalán nem eszek sokat,sőt...
2010. febr. 7. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
NEM !!!!!
2010. febr. 7. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Kort és nemet légyszi, mert így nem nagyon tudunk mit mondani.
2010. febr. 7. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
14/L
2010. febr. 7. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
tökéletes
2010. febr. 7. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet az oka pl fogamzásgátló is
2010. febr. 7. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem raksz be képet, nem írod le mit edzel, nem írod le mit eszel, akkor mégis hogy mondjuk meg hogy ami rajtad van az háj vagy izom? Ha izom akkor szép vagy, ha háj akkor nem. Ennyi. Megmondja a türkör.
2010. febr. 10. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Hormontól is lehet.És szerintem nem sok.De ha picit ducibbnak érzed magad akkor ne koplalj,vagy ilyesmi mert tudom hogy a diéta végével visszahízod.(tapasztalat).Hanem inkább sportolj.Egyébként nem nem sok pont jó:)
2010. febr. 10. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért szedtél fel egy kicsit az elmúlt fél évben, mert a szervezeted ezt ,,akarta", mert az már túl kevés volt neki és ,,tudja", hogy ez a normál súlyod, és így tud egészségesen működni. Vagy az is lehet, hogy nőttél azóta, és akkor azzal együtt egy kicsit a súlyod is gyarapodott, ami természetes. Viszont tényleg most tökélete a súlyod!
2010. febr. 16. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!