Hízni szeretnék, és egy kicsit teltebb alakot. Valaki esetleg tudna segíteni, mit tegyek?
15 éves lány vagyok,166 centi vagyok és 46 kiló.
A bordáim,kulccsontom,lapockám és a medence csontom is már nagyon kezd kilátszani,ami már betegesen zavar.
Nem eszek sokat,mivel átlagban 7-8 órám van,és a szüneteim csak 5-10 percesek,így mire az egyik teremtől a másikig,majd onnan a büfébe jutok,majdnem becsöngetnek.
Otthon sem eszek többet mert már lassan "hozzászokok" ehhez.Érzem hogy éhes vagyok olyankor,de ha ránézek az ételre,elmegy az étvágyam.
Segítsen valaki,mit csináljak?
Ha keveset eszel, valószínű az az ok. 1 Vigyél kaját magaddal a suliba, sokszor egyél, de ne túl sokat egyszerre, mert különben a hasad fog nóni, ( kitágul a gyomrod) és zabálás függővé válhatsz.
Számold a kalóriát amit beviszel.
2. megoldás: Lehet speckó turmixokkalmis segíteni, így nem kapsz rá az extra evésre. Nem leszel kajafüggő.csak rendkívül magas kalóriát viszel be. Beszélj a gyerek, vagy háziorvossal, és ha alkalmasnak látja, vagy szükségét látja ennek a módszernek, akkor ír fel neked spéci tápszert. Ez nem gyógyszer (nem kemikália) hanem tápszer. Legyengült betegek is ezt kapják. Viszonylag gyors lehet így az eredmény.
Vannak olyan lehetőségek, amit korod miatt sem, meg amúgysem javaslok, ezek a kondi gyúrós tömegnövelő szerek, még akkor sem ajánlom, ha boltban lehet venni. Ezek nem hízáshoz vannak, hanem izomfejlesztéshez. Ezek túlzásba vitele nagyon káros lehet, és amúgy is erre rá kelle edzeni, ha mértékkel eszediszod, mert különben káros hatásai lennének, de gondolom, nem akarsz schwarzeneggerin lenni. :) de extrém esetben nagyon durva szövődményeid lehetnek a tömegnövelőktól, és persze még fejlődésben van a szervezeted, szóval ez neked ha más ajánlaná akkor is TILOS.
A dokis tápszer kontrollált, számolni tudod, és az orvos is tudja, nincs e valami egyéb ok ami miatt ne lenne esetleg alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!