Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hol igényelhetem vissza a...

Hol igényelhetem vissza a pénzemet?

Figyelt kérdés
14 napig ettem a Danone joghurtot napi hármat és a TV-ben azt mondták, ha nem válik be visszaadják a pénzemet, nekem pedig folyamatosan hasmenésem van tőle. A boltban nem hajlandóak visszaadni. Ötletek?

2015. jan. 9. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj a Blikknek. Ők adnak 10e Ft-ot és legalább balhé is lesz belőle.
2015. jan. 9. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted tényleg kapnék 10e forintot?
2015. jan. 9. 23:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Meglehet oldani azt is, hogy megkapjam a 10e forintot is + a danone árát?
2015. jan. 9. 23:35
 4/5 anonim válasza:
Szerintem gyűjtsd össze a fost tedd be egy zacskóba és vidd el a Danone vállalatnak. Ha nem akarják vissza adni a pénzed, kezd el dobálni rájuk a zacskó tartalmát!
2015. jan. 9. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ne legyél hülye.

14 napig olyan kaját ettél, amit sosem szabadna embernek ennie (bakker, másik emlős állat tejét, rohasztva). Mégis mit vártál?

Nem is tudod normálisan megemészteni, miért ne lett volna hasmenésed. Meg aztán mi az, hogy nem válik be? Bevált, hasmenésed lett tőle, nem? Meg hidd el okozott más károkat is, csak azok hosszú távon jelentkeznek nem 2 hét alatt, inkább évek alatt. Tehát bevált, sz.art ettél és sz.arul lettél. Miért panaszkodsz?

Az én ötletem az, hogy hagyjuk már tönkremenni a tejipart, senkinek sem kellene ilyen függőséget okozó, agyonreklámozott ócska kajákat enni. Nem értem, az alkoholról mindenki tudja, hogy méreg. A dohányzásról mindenki tudja, hogy káros.

Mégis fogyasztják az emberek.

Ugyan ez van a tejtermékekkel és mondjuk a mekis hamburgerekkel, csak ezekről nem illik kimondani mennyire ócskák és károsító hatásúak. De ha kimondanák szélesebb körökben, akkor is enné egy csomó ember ezeket.. akkor meg tök mindegy, jól van a gyógyszeriparnak szüksége van betegekre, igaz.

2015. jan. 10. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!