Éhgyomorra kell a Biocard tesztet elvégezni?
Pontosan nem tudom hogy éhgyomorral kell e menni.
Én éhgyomorra mentem mert előtte volt gyomortükrözés is,de én szerintem inkább úgy menj:),az a legjobb.ha lisztérzékeny vagy a véredben addig benne lesz az ellenanyag amíg nem diétázol jó ideje:)
Köszönöm a választ!
Hallottam a rejtett lisztérzékenységről és azt szeretném kideríteni,mert nincsenek tüneteim,de állítólag más betegségek (ami nekem van) előidézéséhez hozzájárul.
Viszont egy hete próbáom a glutén és tejmentes diétát.Ma sikerült laborbeutalót kapnom,ezért gondoltam,hogy ma és holnap reggel ennék glutén és tejtartalmú ételeket.Más vizsgálat nem lesz,csak ételérzékenység,ezért kérdeztem,hogy éhgyomorra kell-e mennem,vagy direkt jó ha eszek vérvétel előtt?
hát azt most pontosan nem tudom,ha már 1 hete tartasz diétát akkor is szerintem kimutatható.:)
lassan ürül ki a vérből az ellen anyag én úgy tudom.
nekem majd áprilisba kell visszamenni kontrollra,mert ha jól tartom a diétát már nincsen benne ellenanyag,ezért gondolom úgy hogy lassan ürül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!