Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért lehet ez a gyomorfájás?

Miért lehet ez a gyomorfájás?

Figyelt kérdés
Az esti órákban (5-9 óra között) fáj a gyomrom, ha eszek, ha nem eszek, mindig. Társul hozzá fázás is. És nagyon rossz a közérzetem. A székletem pedig normális állagú, de világos barna. Egyik oldalra sem húzódik a fájdalom, szimplán a gyomrom fáj.

2014. dec. 25. 19:51
 1/2 ankh9 válasza:

Azt kellene megnézd, hogy abban az időszakban hol tartózkodsz általában.

Pl. Otthon .Akkor kezd el vizsgálni, hogy az adott környezetben MIT " NEM VESZ BE A GYOMROD "

A magyar nyelv tökéletesen megmutatja, hogy milyen lelki problémákkal, gondolatokkal alakítunk ki magunknak különböző betegségeket, fájdalmakat.

Egy -egy életszituban mindég 2 dolgot tudsz tenni azért, hogy meggyógyítsd magad, vagy hogy ne is alakíts ki magadnak fizikai tüneteket :

1) teljes mértékben elfogadod az adutt szitut, személyt, életkörülményt úgy ahogy van és nem pörögsz rajta tovább.Sőt találsz valami pozitív dolgot benne.

2)VÁLTOZTATSZ az adott szituáción.

Ha a 2-es nem megy térj vissza az 1-höz.

Ezt találtam neked: [link]

2014. dec. 29. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nagyon vegyes tüneteim vannak. Már kaptam beutalót gasztroenterológiára is. Remélem nincs nagy gond.

2014. dec. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!