Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor és mitől múlik már el a...

Mikor és mitől múlik már el a hasfájása a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
A fiam 11 éves. Idén májusban kiderült,hogy laktózallergiája van. A probléma most jön,mert a diétát nem tartotta,és most kb.1 hónapja minden reggel és minden este a hasfájás miatti fájdalom a főszereplő az életünkben. Vasárnap az ügyeletre kellett vinnem,mert minden eddiginél nagyobb volt a fájdalom. Megnyomkodták a hasát,közölték,hogy azért van,mert a diétát tartani kellett volna. (Ezt most már ő is belátja). Mikor fog ez elmúlni,mert már nagyon sajnálom szegényt. Vettem neki Béres cseppet+C vitamint,Normaflort is kap,de nem tudom már mit csináljak. SEGÍTSETEK KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!

#Laktózintolencia
2014. dec. 16. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:

1 hónapja NEM a laktóztól fáj (ha azóta nem eszi)

Szerintem próbáljatok szigorúbb diétát tartani: tej ÉS gluténmentes. Laktózmentes tejtermékeket se egyen.

Legjobb lenne zöldségeket, húst (húsleves, sült hús, sült zöldségek, nyers zöldségek) és gyümölcsöket ennie.

Mennyit adok, 4-5 napot, 1 hetet hogy jól legyen? :)

2014. dec. 16. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:

.. és azt is írnám, hogy menjetek orvoshoz és vele beszéljetek.

Csak hogy én speciel tudom, hogy az orvos csak fizetésért jár be a melóhelyére, és nem tud segíteni. Meg voltatok is. Fogadd meg amit írtam, ha jobban lett majd keress vissza ehhez a kérdéshez, és kirészletezhetjük.

2014. dec. 16. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Most ott tartunk,hogy székletmintát kellett bevinnem a kórházba,kb. 3 féle baktériumra gyanakodva. Azt is mondta a doktornő,hogy valami vírus van. Hát várjuk az eredményt...
2014. dec. 22. 18:05
 4/5 anonim válasza:

Nekem 6 éves korom óta laktó alergiám van. Nem javult. Rá 3 évre Kiderült hogy fruktóz alergiás is vagyok az se múlt el.

11L

2015. jan. 4. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy normál étrendben nem sok laktózt és fruktózt kell enni.

Tej és gyümölcsök csak töltelékkaják. Mondjuk gyümölcsöt kár, ha valakinek le kell tennie, de akkor is a zöldségek és a húsfélék a lényeges táplálékok. A többivel inkább csak baj van.

2015. jan. 4. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!