Osztálykarácsonyra egy diétázó lányt húztam, milyen édességet adjak neki?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 16:04
1/8 anonim válasza:
mandarin, cukor nélküli keksz. de nem muszáj csak finomságokat rakni bele, én mondjuk egy kis mikulásos bögrét raktam bele. :)
3/8 anonim válasza:
Diákcsemegét vagy valami grillázs terméket.
4/8 anonim válasza:
Milyen diétát folytat?
Olajos magok, vagy ilyen paleós édesség feltehetően belefér, ilyeneknek szinte mindenki örül.
5/8 anonim válasza:
Mandarin, mogyoró, alma, de szerintem sem kell feltétlen édességet beletenni. Esetleg update-s boltba vehetsz 1-2 csokit, igaz drágább, de kérdés az is, hogy milyen diétát folytat. :)
6/8 anonim válasza:
a grillázs baromi cukros, de a diákcsemegék, magvak, aszalt gyümölcsös dolgok tényleg jók
esetleg ha csoki, akkor tényleg jók az update csokik
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem édességet kellene ajándékozni, hanem valami apróságot, vásárból. Vagy készítesz neki valamit, zselégyertyát, karácsonyfadíszt, könyvjelzőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!