Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális, hogy ilyen gyakran...

Normális, hogy ilyen gyakran megéhezem?

Figyelt kérdés
Ha iskolában vagyok, akkor reggel 3/4 8 körül eszem egy zsömlét (van benne valami felvágott, zöldség) aztán másfél-2 óra múlva megint korog a gyomrom. Akkor megint eszem egyet. Szintén eltelik kb 2 óra és megint éhes leszek. Egy nap (reggel 8-tól délután 3-ig) 3 zsömlét fogyasztok el. Mások meg úgy néznek rám mintha valami ufó lennék, mert ők egész nap 1-2-őt esznek...Nekem meg mindig korog a gyomrom, és már olyan kellemetlen :/
2010. jan. 31. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy? Ezeket tudnom kéne. Addig is próbálj eleget enni, egy étkezésben egyél annyit amíg tele nem leszel, és úgy érzed elég lesz egy hétre... :) Amúgy mindenki más... szóval nem baj ha sokat eszel, mindenki más milyen, de a fenti adatokat jó lenne rólad tudni
2010. jan. 31. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Reggel 8tól délután 3ig három zsömle szerintem egyáltalán nem sok, én ennél többet eszem: kb két zsömle reggelire és délben már farkaséhes vagyok, úgyhogy amilyen gyorsan kajához jutok meg is ebédelek. Valószínűleg a többiek este buknak rá a hűtőre, ne foglalkozz velük, halgass a szervezetedre.
2010. jan. 31. 16:40
 3/9 anonim válasza:
Dehogy sok, én 4-5 zsemlét is megeszek a suliban (néha nem zsemle hanem kakaós csiga, pizzás kifli stb), aztán hazamegyek kajálok egy nagyot. Mondjuk én kondizni járok, és oda kell, hogy sokat egyek. Egyél nyugodtan amennyi beléd fér. =)
2010. jan. 31. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor jó ha ez még normális. Megnyugodtam. :)

Amúgy 20 éves lány vagyok. :))

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 31. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Talán lehet, hogy nem egy semmit érő szemetet kéne enned.:)

tommy F/21

2010. febr. 1. 00:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is 4-5 zsemlét szoktam enni, és éhes is maradok... osztálytársam viszont 7-8at is megeszik :D mondjuk ő nagyon hajt, mindenfélét sportol...

16/F

2010. febr. 1. 22:08
 7/9 anonim válasza:
Inni szoktal sokat, vizelni sokat? Ha igen akkor lehet hogy cukorbeteg vagy...meresd meg a cukrodat..a cukorbetegekenk ezek a tunetei
2010. febr. 2. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
ez azért van, mert ezek úgynevezett üres szénhidrátok. Ha barna kenyeret ennél zöldségekkel, akkor az több ideig telítene el. Próbáld ki szerintem
2010. febr. 4. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Az nem üres ch, hanem szar!!!!
2010. febr. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!