Hogyan erőltessem magamra a vizet és hogy birhatnám magam szabályozni?
Hány éves vagy?
Először is felejtsd el az üdítőket ,csap vizet is az egy hányadék .
A minimum folyadék (tiszta víz!) amit minden embernek fel kellene vennie az ((testtömeg *3)/100) liter naponta ha nem csinálsz semmit és szobahőmérsékleten vagy . Nyáron a szorzó emelkedik 4-5 re is nyugodtan.
Ezt senki nem tudja tartani csak az akinek van víztisztítója .
Én napi 2 liter vizet desztillálok le és 1,5 l üvegekbe töltöm ,ezt viszem magammal így iszogatom meg a napi adagomat .
Reggel eleve nem kávét iszol hanem 3dl deszt vizet , gyorsan elfogy csak nem kell elfelejteni napközben inni .
Azért nem tudsz inni mert az a víz ami ásványvíz ,csapvíz tele van mindenféle ásványi és vegyi szrral amit ha ilyen mértékkel innál akkor csak vesekövet kapnál a végén . Az emberi szervezetnek lágy víz kell , ha veszel egy desztilálót ebayen (én 40ért vettem) napi szinten 20 Ft ból megoldod a lágy vizet (ez sem tökéletesen vegytiszta de fényévekre van a szódától ,csapvizektől).
Mások a csapra szerelhető ozmózis szűrőket használlják azzal még kevesebbet kell foglalkozni de a cseréje sujos pénzbe kerül én inkább a villanyt fogyasztom .
Más meg cukros kólákat iszik és 40 éves korára úgy néz ki mint egy múmifika a szövődményes betegségektől meg meg akar halni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!