Feltudnátok nekem sorolni, olyan élelmiszer fajtákat, amelyben kevés a kalória? És amit végkép ne egyek.
Az első már leírta, plusz pl. karfiol, spenót, sóska, brokkoli, a csíráktól sem hiszem el, hogy hízni lehet :D
Egészségtelen dolgokat ne egyél, ennyi. A kalóriasűrűség miért baj, fel nem tudom fogni. Úgyis rengeteg kalória kell az embernek egy nap, ilyen kis kalóriátlan dolgokkal szinte folyton enned kéne a normális (akár fogyáshoz megfelelő) kalóriabevitelhez :D
Szerintem inkább azt érdemes enni, ami elősegíti, hogy egész nap jóllakott legyél úgy, hogy rendes kalóriadeficited van s egészségesen, s lehetőleg élvezetesen egyél. Nálam ennek 2 alappillére van, a sok zöldség (jelentős része nyersen) és a zsír. (Egy elég extrém szintig) minél zsírosabban eszem, annál energikusabb, jóllakottabb vagyok és annál kevesebb kalóriát kell bevinnem. Ebben nem kis logika is van, s nagyon sokan fogynak nagyon látványosan így, de természetesen ez nem mindenkinek megfelelő életmód, csak mondom, hogy a tömény ételek kerülése nem feltétlenül szükséges.
lehet kalória alapon étkezni de nem lesz jó a szervezetnek
gyorsítsd az anyagcseréd, csökkenjen a tranzitidő amit a belekben tölt a salak, ez az egészséged kulcsa, ehhez sok rost kell, egyél sok nyers répát, zabpelyhet, datolyát, salátát, főzeléket és hozzá fehérjét (de ne tejet, minden tejterméket iktass ki, illetve finomított cukrot is)
lehetsz sovány de mit ér ha közben beteg leszel? ha jól étkezel jól is fogsz kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!