Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves vagyok és 93 kg?

14 éves vagyok és 93 kg?

Figyelt kérdés
nagyon régota nem eszem hust meg rengeteg mindent mert undorodom töle.igazábol akármennyire is próbálom megenni őket fujj nemmegy.csak szénhidrátot eszem kb .Futok , mozgok , keveset probálok enni de nem megy .Mit tegyek ?

2014. okt. 30. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Csaj vagy?
2014. okt. 30. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor legalább teljes kiörslésű szénhidrátokat egyél
2014. okt. 30. 15:16
 3/8 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok
2014. okt. 30. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék egy kivizsgálásra, cukor, terheléses cukor, esetleg pajzsmirigy működésre. Ha csak szénhidrátot kívánsz, annak oka van.
2014. okt. 30. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Sok zöldség, gyümölcs, folyadék. Mindenből cukormenteset egyél/igyál már az is nagy változás. Tejtermékek formájában is fogyaszthatsz fejérjét. Valamit kezd magaddal mert az előtted álló évek nagyon kínosak lesznek. Update-elj vagy 90pos diétát csináld végig. Még semmi nincs veszve. Ne parázz, ha komolyan akarod akkor jövő nyáron már akár 70kiló is lehetsz vagy kevesebb!
2014. okt. 30. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csak szénhidrátokat kívánsz az vitamin hiány. Olvass utána,érdekes
2014. okt. 30. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvosi kivizsgálás kellene. Lehetséges, ahogy előttem szólók is mondták, hogy pajzsmirigy problémád van és a tiroxin nevű hormonszinted nincs rendben. Valami oka van, hogy 14 évesen és 150 centisen nem 46 kiló vagy, hanem 93. Ennek érdemes most utána járni, az utolsó pillanatokban vagy...
2014. okt. 30. 15:46
 8/8 anonim válasza:
nem kivizsgálásra kell menni, meg a futás, mozgás nem abbol áll ám h egyhéten eccer. (jó lehet nem igy van) de ha nagyon fogyni akarsz akkor egyél zsírégetőt, mellé fussál minden nap meg erobikozz meg a tököm tudja, lényeg hogy a futás után se a fotelba dödlődj hanem valami aktívabb dolgot csinálj. meg ne zabáld tele magad lefekvés előtt.. sőt vacsira csak gyümölcs. reggelire zabálhatsz DENESOKAT x) ennyi:* jameg hogy a hús kell a szervezetnek. az hogy undorodsz tőle az lehet pszihés is mert tudatalatt az van benned h abból vagy dagadt
2014. dec. 20. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!