"sokkal jobban jársz ha nyers répát lereszeled és kevés olajjal (oliva) meglocsolod és megeszed. Minden ilyen készítményt valamivel tartósítanak. Vérhígítót nem zavarja, hiszen csak Á vitamin"
Idióta minek, dumálsz bele olyanba amihez halvány lövésed sincs! Ez a tanács amit adtál a kérdező életébe kerülhetne. A répában nem csak A, hanem sok K vitamin is van! A vérhigító úgy működik, hogy kiiktatja a szervezetben a K vitamin véralvadást elősegítő hatását! A tanácsodnak hála növekedne a beteg thrombózishajlama!
Ami a fehérjét illeti én inkább a csirkét javaslom, az lényegesen egészségesebb. Megjegyzem naponta 1g/testtömegkilogramm fehérjénél több fogyasztása kifejezetten nem tesz jót a vesének. A kumarin származékokkal szerintem nem lép komoly kölcsönhatásba a protein, de én a helyedben nem kísérleteznék. Arról nem is beszélve, hogy fokozott a vérzéshajlamod, tehát amíg szeded a testépítést hanyagolni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!