Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Elegem van! Hízni szeretnék...

Elegem van! Hízni szeretnék valami tipp?

Figyelt kérdés
170 cm magas 43 (!) kiló vagyok.sokan megjegyezték h nagyon sovány vagyok és tudom h így van ezért nem bánt a dolog csak változtatni akarok rajta. 16L
2014. szept. 30. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ginya? Vitamint kellene, de hogy mi a tuti, nehéz megmondani. Van akinek a polyvitaplex-b, van akinek a luteines béres szemvitamin, van akinek az aktív nemi élet fogamzásgátlója.
2014. szept. 30. 16:02
 2/5 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mi a baj azzal, hogy egyél többet?
2014. szept. 30. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam.b vitamint is szedtem de semmi.milyen ételekre gondolsz?
2014. szept. 30. 16:13
 4/5 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ha tőlem kérded, akkor nem gondolok semmilyenekre.

Van egy egészségesnek tekinthető fehérje, zsír és CH beviteli arány. 20-30-50. Ennél jobbat én sem nagyon tudok.

Van egy átlag kalóriabeviteled és egy átlag mozgásod. Ha most nem hízol, akkor ez a kettő egyensúlyban van. Ha hízni akarsz, növelni kell az energiabevitelt. Ennyi a titok. Nem kell szemetet enni ahhoz, hogy hízz. Tiszta kajából kell többet enni. Nyugodtan egyél többet, mint amennyit kívánsz. Nem lesz semmi bajod. Figyeled a mérleget. Ha túl gyorsan jön a tömeg, majd visszaveszel a kajából. Ha izmot is szeretnél, sport sem ártana a kaja mellé.

Sok sikert.

2014. szept. 30. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mellben erősödne úgy B-re, nem lenne semmi baja a súlyával.
2014. szept. 30. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!